Kontakt os

Ved henvendelse angående nye foredrag i Teosofisk Forening København bedes der henvendes til Anne Pedersen

Patrick Johansen

Telefon: 53 20 46 83

E-mail: patrick.johansen@hotmail.com

Maura Bastiani

Telefon: 27 62 22 36

E-mail: maurabastiani@hotmail.com

Kasserer, medlemsregistrering

Carsten Kronbach Andersen

Telefon: 22 56 23 83

Lis Frederiksen

Telefon:  24 41 94 44

Kirsten Blegvad Larsen

Telefon: 4921 9217

Kirsten Bisgaard

Telefon: 51 90 83 00

Andreas Stampe - Villadsen

Telefon: 27 11 28 41

Tilmelding til kurser og uddannelser

Sys Jørgensen

Telefon: 20642498