Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Ind i essensen – Meditativ fordybelse og inspirerende indsigter ved Ole Vadum Dahl
Tirsdag, 9. Oktober 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 45
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto Ole Vadum Dahl

Aftenworkshop 
 Ind i essensen Meditativ fordybelse og inspirerende indsigter  
 

Kom og lad dig guide ind i dybere lag af din væren og få inspiration til at leve et liv, hvor spiritualitet og det almindelige gode hverdagsliv går op i en højere enhed.

I mere end 30 år har Ole Vadum Dahl delt ud af sine eksistentielle og spirituelle erfaringer gennem bøger, kurser og uddannelsesforløb, og siden 2015 har han bl.a. turneret rundt i hele landet med en særdeles populær meditativ aftenworkshop, som han kalder “Ind i essensen”.

Hver aftenworkshop starter med en kort introduktion efterfulgt af 30-40 minutters guidet og stille meditation. Herefter taler Ole intuitivt om et eksistentielt eller spirituelt emne. Efter en kort pause vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få personlig sparring. Der vil også lejlighedsvist blive introduceret små kraftfulde øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i dit daglige liv.

Kom og oplev Ole Vadum Dahls unikke evne til at guide mennesker ind i meditation og dybe lag af deres væren, og oplev hvor inspirerende det er at høre en formidler, som har en sjælden evne til at gøre selv komplekse emner let forståelige.

Da Ole altid guider og taler ud fra en intuitiv fornemmelse for de mennesker, som er til stede i lokalet, vil hver aftenworkshop være meget forskellig. Du kan derfor med fordel deltage flere gange.

Du kan læse om Ole Vadum Dahl og hans arbejde på hans hjemmeside: Den essentielle livspraksis

Entré: Kr. 150/200 medlem/gæst 

Tilmelding nødvendig til:  Anne Pedersen: emai l:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 22976440

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder