Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Flow1: Om flow, nærvær og selvværd ved Jan Visby Berthelsen
Tirsdag, 25. September 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 48
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Jan Visby Berthelsen

 

Dette foredrag giver en sjældent set tilgang til flowtemaet, fordi der både findes en følelsesmæssig, mental og åndelig tilgang til flow. Ligesom sundhed er mere end fravær af sygdom, er nærvær mere end fravær af stress. At sige farvel til stress kræver bevidste fravalg. Men at sige ja til nærvær handler om mere end en strategi.

Centralt i foredraget er, at såret selvværd som barn, ung eller voksen skaber problemer i forhold til at føle sig værdifuld som menneske, hvilket sender ubevidste signaler til omgivelserne om, at man ikke er værd at elske, og at man derfor ikke fortjener succes og overflod. Det er derfor, at graden af selvværd eller graden af autentisk kontakt til sig selv er selve hovednøglen til flow. Enhver tilstand eller handling tiltrækker en feedback fra universet, og dette universelle feedback system er en del af nærværets eller nuets magi i praksis. Alice Millers menneskesyn samt C. G. Jungs begreb om synkronicitet er vigtige elementer i foredraget.  

Jan Visby Berthelsen, 52 år, har i mange år beskæftiget sig med eksistentielle emner, herunder psykologi og spiritualitet. I sit arbejdsliv er han involveret i helsekost og naturmedicin, og har har været centerleder og i mange år boghandler med speciale i bøger om eksistentielle emner.

Pris: kr.  60/80 ved hhv. medlemmer /ikke medlemmer

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder