Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Graalen som Energiform ved Sosha Lillielys Gornitzka
Tirsdag, 21. August 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 44
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Sosha

 

Graalen som Energiform

Hellige kilder har altid været æret og respekteret verden over. 

Graalen er en energiform givet os fra De Højere Magter, med lidt hjælp fra stjernefolk, videregivet til Atlantis, hvorfra graalen bl.a. kom til Irland med det sagnomspundne folk Tuatha De Danaan, som betyder Danas børn. Graalen rummer vand. Vandets energi er receptivt og feminint og opfanger og rummer alle slags frekvenser, både de tunge og de lette.  Stagneret vand øger urenhederne, men vand i bevægelse renser. For at vandet i graalen kan være bevægelse kræver det intervention fra de øvrige 4 elementer, luft, jord, ild og æter, som også repræsenterer forskellige energiformer.

Under Glastonbury Tor er vand, og på toppen af The Tor er en gylden graal, som samler alt, husker alt, rummer alt. Ønsker du mon at være gralsbærer, selvom du må bære og rumme menneskenes tunge energier også, for derved at kunne transformere denne tunge energi til endnu mere let energi?

Vi rummer ca. 60% vand i vore kroppe, mon vi skal bruge denne høje procentdel til at være receptorer?

Mellem Glastonbury Tor og Chalice Hill udspringer tre kilder, den hvide, den røde og den blå kilde, og de repræsenterer i den kristne lære Jesu legeme, Jesu blod og Jesu ånd, eller faderen, sønnen og Helligånden, i druidernes lære repræsenterer de også de tre verdner, åndeverdenen, de levendes verden og de dødes verden, eller jomfruen, moderen og den vise gamle kvinde. Men druiderne var de første til at tage kristendommen til sig… p.g.a. Jesus, som allerede inden da blandt druiderne var kendt som Hesus eller Yesu, han som de sidste 3 år af sit liv blev belivet med Kristus-energien.

Når man skaber noget, fex. skriver en bog, laver et kunstværk, komponerer et musikstykke, plejer man i mange traditioner, fex. numerologien, at sige, at dette er et ”barn”. I de gamle skrifter sagdes Den Hellige Graal at være det barn Jesus og Maria Magdalene fik sammen, og ingen tvivl om, at disse to lysvæsner har transformeret jorden på en helt eklatant måde.


Avalon, den hellige ø. I Danmark kender vi ordet vi, et vi er et helligsted. Vi bruger stadig ordet i vievand, vielse osv. Viborg, Viby fex. Før i tiden var Glastonbury et vi omgivet af vand, og der findes gamle kort, der beviser dette, og dengang var det Avalon, stedet hvor Det Gamle Folk boede, stedet hvortil siden præster og præstinder fra Atlantis bosatte sig. De lærte af hinanden og af andre spirituelle strømninger, og da blev Avalon et sted for druider.

Om Sosha: Sosha bor i Danmarks Hjertechakra omgivet af skov, hede og søer. På den 5.000 m2 store skovgrund udspringer en kilde.

Hun er gralsbærer og har derigennem i mange år arbejdet som clairvoyant, healer, kursusholder og spirituel rejseleder til Glastonbury, og lever af det. Hun er bl.a. uddannet shaman, druide og Aura-Soma terapeut (farveterapeut), kommer fra en kristen baggrund, og har gennemført omfattende studier af den jødiske lære.

Sosha læser næsten dagligt for at lære nyt om mennesker og deres tro. Lige i øjeblikket gælder studierne hvorledes man træder fra 5. dimension ind i 6. dimension og dog beholder sin fysiske krop. Både Sosha og Jørgen mediterer dagligt.

Hun ærer og respekterer det lys,  hvert eneste levende væsen rummer. Se www.sosha.dk 

Entré: kr. 80/100 for medlemmer/gæster.                                                                                                     

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder