Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Personlig Udvikling i Moderne Tid
Tirsdag, 6. Marts 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 437
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto Niels B. 06.03.18

Vi lever i en tid, hvor begrebet personlig udvikling er blevet et næsten mantrisk reklameslogan. Overalt møder vi tilbud om kurser og foredrag, men der er måske ikke så mange, der er opmærksomme på, at personlig udvikling også er et af kerneområderne i den moderne esoteriske lære. Denne læres primære formål er at få folk til at forvandle sig selv og den verden, de lever i, og derfor rummer den netop på dette område et stort og detaljeret materiale om de metoder og teknikker, som de store indviede op igennem tiden har brugt til at nå deres mål. Det er altså metoder, der med videnskabelig sikkerhed fører til resultater – det vidner disse menneskers liv og udvikling om.

Foto Niels Broensted

Personprofil.Niels Brønsted er født i 1938 og har i op mod 40 år studeret den esoteriske lære. Efter arkitektstudier på Kunstakademiet og en karriere som jazzmusiker fik han sin esoteriske grundskoling hos den engelske lærer og healer Ronald P. Beesley. Umiddelbart efter dennes død i 1979 begyndte Niels at arbejde i den danske teosofiske bevægelse, hvor han har været var aktiv som redaktør og underviser i mange år. I denne periode gennemførte han også The Arcane Schools 12-årige meditationsskole.

Entré: 60/80 for medlemmer/gæster 

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27A, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder