Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Invitation ind i Klangskålenes Univers
Tirsdag, 15. Maj 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 299
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Lena Henriksen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

foto til Susan Haugen fra Ekild Tjalve

 

I tusinde år har vi haft viden om, at klange og vibrationer påvirker alt levende og har en healende effekt på mennesket. 

Mennesket er som et symfoniorkester og vi spiller hver vores melodi. Men nogle af vores instrumenter er blevet ustemt og det menneskelige orkester kan derfor spille disharmonisk, hvilket forårsager mentale, følelsesmæssige og fysiske ubalancer. 

Klangskålene bruges til at »stemme« menneskets instrumenter, således at vi kommer i kontakt med vores indre universelle instrument. Symfoniorkestret vil igen spille i harmoni og balance med universet, Skønhed og fred vil fylde livet.

Dette er en invitation ind i klangskålenes univers, hvor du lytter til skålenes toner og vibrationer, som i samklang får dine celler til at danse.

Pris: kr. 60/80  for medlemmer/gæster

IMG 20171028 143958 resized 20171107 115152769 1

Susan Haugen er uddannet grafiker, glaskunstner, healer, zoneterapeut, accesbars behandler og klanghealer. Har udøvet klanghealing i 2 år. Har klienter og holder gruppeklanghealing og meditation.

 

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder