Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
FULDMÅNEMEDITATION I VÆDDERENS TEGN - Påskefesten den første af de tre store fester
Lørdag, 31. Marts 2018, 12:00 - 13:00
Hits : 137
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Andreas Stampe-Villadsen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vædderens tegn

 

Den første af de tre store fester.
Eksakt fuldmånetidspunkt er lørdag den 31. marts kl. 14.37.
Månedens sædtanke: Jeg træder frem, og fra tankens plan hersker jeg.
Gratis adgang. Alle er velkomne. Bemærk at døren lukkes præcist.

Bemærk at meditationen foregår - i modsætning til tidligere - i Teosofisk Forenings lokaler.

D.K. (mesteren som Alice A. Bailey var kanal for) skriver:

”Påskefesten. Dette er festen for den opstandne, levende Kristus, overhoved for det åndelige Hierarki, indvieren af gudsriget og udtrykket for Guds kærlighed. På denne dag vil det åndelige Hierarki, som han leder, blive universelt erkendt, menneskets relation til Hierarkiet betonet og naturen af Guds kærlighed registreret.

Alle mennesker vil påkalde denne kærlighed med dens evne til at fremkalde genopstandelse og åndeligt liv. Denne fest fastlægges altid efter datoen for den første forårsfuldmåne. Menneskets øjne og tanker vil være rettet mod livet, ikke mod døden. Langfredag vil ikke længere være en faktor i kirkens liv. Påsken vil være Vestens store højtid”.

I ovenstående citat tales der om kærlighed, der fremkalder opstandelse og åndeligt liv. Det er den kvalitet, vi normalt kalder vilje, det højeste aspekt af kærlighedsaspektet også kaldet viljen til kærlighed. Denne kvalitet, får vi at vide, strømmer til menneskeheden fra Vædderens tegn.

Der er en tæt forbindelse mellem den energi, som Vædderen manifesterer og påskens indre betydning. Den kristne kirke har fejlagtigt betonet korsfæstelsen, døden og Jesu lidelser, selvom den egentlige indre betydning af påsken har at gøre med opstandelsen, lysets sejr over mørket og glæden over kærlighedens triumf. Ethvert menneske, som har sine sanser i behold, mærker hvorledes disse opstandelsesenergier fejer hen over den nordlige halvkugle ved forårets komme.

Når Solen går ind i Vædderens tegn fra den 21/3 til den 19/4, bliver dagene længere end nætterne og lyset stærkere end mørket. Den indre korrespondance til denne ydre begivenhed er en indre åndelig begivenhed, hvor vi fejrer det nye liv, som vi med kristen terminologi kalder ånden i mennesket. Påsken er derfor en glædens og kærlighedens fest, og Vædderens måned er tidspunktet, hvor vi fornyer os og mærker livets vitalitet strømme gennem os. Læs mere: Klik her

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder