Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Hellige mønstre i landskabet ved Bodil Schmidt
Tirsdag, 29. Maj 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 32
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Lena Henriksen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Bodil ekstra

Herkules stjernerne. Herkules 12 arbejder og hjertets åbning.

Vi ser på stjernebillederne, som de markeres i landskabet, og her vil vi især følge Herkules gennem de 12 arbejder og dermed hans hjerteåbning. - Herkules "kæmpede" med kærlighed! - Det var hans, og er vores egen indre "udviklingsskamp" båret af kærlighed. Vi kan arbejde med disse hjerteåbninger ude i landskabet og dermed heale naturen og os selv. Sende lys og kærlighed til Landskabsenglene og dermed løfte energien på Jordens æteriske plan.  Vi må åbne os for de tolv hjertekvaliteter. Vores udvikling er stærkt knyttet til vores hjerteåbning. Opstandelsen er en fremadskridende kærlighedsproces i vores hjerter, og Herkules viser os vejen

 

.Personprofil:

Foto Bodil Schmidt

 

 

Jeg er uddannet laboratorieteknikker og har i mange år arbejdet med forskning indenfor Human Genetik på Århus Universitet. Jeg har beskæftiget sig med Teosofien i ca. 30 år. – Har i mange år interesseret mig for arbejdet med landskabstempler, og har ofte lavet meditationer i naturen sammen med en gruppe.

 

 

Entré: 60/80 for medlemmer/gæster 

                                                                            

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder