Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Healing – selvhealing – Fjernhealing – det er godt at kunne selv ved Ingelise Landsy
Tirsdag, 8. Maj 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 434
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen tlf. 22976440 mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Ingelise Landsy

 

Starter al sygdom i psyken? Kan al sygdom henføres til en ubalance mellem vores tanker og følelser? Hvor kommer karma ind i sygdomsforløb?

En bevidst/ubevidst tanke er en så stærk energi, at den kan opbygge/nedbryde vores fysiske krop, og dermed også løfte/nedbryde energierne i vores tanker og følelser.

Vi kikker denne aften på begrebet ”påvirkning/nedbrydning i de allermindste celler, og ser på, hvordan det breder sig op igennem makrokosmos.

Under foredraget prøver du nogle healingsøvelser for selvhealing. Samtidig er der nogle elever fra Kosmos Healerskole som giver direkte healing til nogen af deltagerne. En combi aften med foredrag, demonstration og selvhealing.

Om Ingelise Landsy: Kursusleder i Kosmisk Center (stiftet i 1976 af Ingelise og Steen Landsy) og var med fra Nyt Aspekts start. Hun arbejder som clairvoyant og clairvoyant kunstner og har været pioner og igangsætter af mange projekter i den alternative verden herunder Sind-Krop-Ånd udstillinger i Falkonercentret. Uddanner sammen med Steen healere fra Kosmos healerskole.

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæster

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder