Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Den seksuelle polforvandling ved Lene Jeppesen
Tirsdag, 24. April 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 173
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen tlf. 22976440 mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Lene Jeppesen 2

 

Ingen er længere i tvivl: Kønsrollerne er under forvandling.

Kvinder bliver langsomt mere maskuline og mænd bliver mere feminine.

Martinus forklarer gennem sine kosmiske analyser, at dette er en helt naturlig konsekvens af lang tids udvikling fra hankøns- og hunkønsstadiet (halvkøn) til det stadium, hvor vi fremtræder som rigtige mennesker med en organisk evne til ren næstekærlighed. Vi fremtræder da som hele mennesker, som mestrer både maskuline og feminine træk til glæde for næsten.

På denne lange udviklingsvej føler mange mennesker sig splittet mellem to fundamentalt forskellige verdener, nemlig kernefamilieliv, besiddertrang og afkomstbeskyttelse på den ene side og skabertrang, selvrealisering og begyndende alkærlighed på den anden side. Også vores seksualitet ændrer sig og det på et langt dybere plan end vi måske er bevidste om forklarer Martinus.

Entré: kr. 60/80 medlem/ikke medlem

Om foredragsholderen:

foto Lene Jeppesen

 

Lene er uddannet tysk magister i organisationspsykologi, voksenpædagogik og personaleudvikling. 1998 cand. merc. i styring og ledelse. Har siden arbejdet som konsulent med organisations- og medarbejderudvikling samt som ledelsesrådgiver indenfor leder- og ledelsesudvikling. Mødte som 25-årig Kosmologien. Startede i 2000 som foredragsholder på Martinus Center i Klint.

 

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder