Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Jordkloden og os ved Lene Jeppesen
Tirsdag, 27. Februar 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 500
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen tlf. 22976440 mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

foto Lene Jeppesen 1

 

Martinus forklarer at jordkloden, præcis som vi, er et levende væsen med livsfunktioner og bevidsthed. Dette er dog til en vis grad umuligt for os at sanse, fordi klodens livsytring foregår på makrokosmisk plan. Men vi er alle uundværlige celler i dette gigantvæsens fysiske og psykiske organisme, hvorfor samarbejdet har stor betydning, både for os og for jordkloden. Jordklodens bevidsthedsmæssige udvikling påvirker vores kulturepoker og miljø – og hele menneskehedens nuværende situation er ligeledes et udslag af jordklodens nuværende indvielsesproces.

Entré: 60/80 medlem/ikke medlem

Om foredragsholderen:

foto Lene Jeppesen

 

 

Uddannet tysk magister i organisationspsykologi, voksenpædagogik og personaleudvikling. 1998 cand. merc. i styring og ledelse. Har siden arbejdet som konsulent med organisations- og medarbejderudvikling samt som ledelsesrådgiver indenfor leder- og ledelsesudvikling. Mødte som 25-årig Kosmologien. Startede i 2000 som foredragsholder på Martinus Center i Klint.

 

 

 

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder