Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Naturvidenskab og Spiritualitet forenet - Det ER sket! ved Eskild Tjalve
Tirsdag, 17. April 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 215
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Andreas Stampe-Villadsen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Foto Ekstra Eskild T

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem nogle relativt få årtier har udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Forskerne bruger forskellige navne, bl.a. The New Paradigm og Biocentrism. I min optik er det eneste logiske navn: EnhedsParadigmet.

EnhedsParadigmet vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er universets hele grundlag én stort bevidsthed, som er årsag til alt og som gennemtrænger alt. Da bevidsthed er uden rum og tid er der ingen begyndelse og ingen slutning. Alle levende væsners bevidsthed er en slags fortætning af en gnist af Universets Bevidsthed - og tanker, energi og stof er ligeledes fortætninger af denne. Så dette udgangspunkt er direkte modsat den almindelige naturvidenskab, som jo regner det fysiske som universets udspring.

I EnhedsParadigmet beskrives Universet som værende et hologram, som rummer årsagerne til alt skabt. Da alt skabt har Universets Bevidsthed som årsag er alt forbundet med hinanden og har via hologrammet adgang til alt.

Omfattende forskning understøtter alt dette! Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser. Når EnhedsParadigmet trænger helt igennem vil det give baggrund for fantastisk store forandringer i samfundet, bl.a. i sundhedsvæsnet og psykiatrien, biologi, fysik, landbrug og fødevarer m.m.

Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forstå essensen af EnhedsParadigmet.

Pris: kr. 80 / 100 medlemmer/gæster

Om underviseren:

Foto Eskild Tjalve

 

Eskild Tjalve er tidl. lektor, civ. ing. DTU, efterspurgt  kursusleder & foredragsholder, forfatter og spirituel billedkunstner. Se  www.eskildtjalve.dk

 

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder