Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
IKKE FLERE PLADSER !!! ALT ER MULIGT – de første skridt frem mod den femte dimension ved Lars Muhl
Tirsdag, 3. April 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 299
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen: email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 42976440

 

 

iKKE FLERE PLADSER - BEKALGER

Lars Muhl

 

I dette foredrag vil Lars Muhl tale om de muligheder, vi mennesker har til disposition, muligheder, som altid har været tilgængelige.

I de seneste 100 år har vi talt om nødvendigheden af at tage det næste store kvantespring på menneskets udviklingsstige. Alligevel ser det ikke ud til, trods alle vores anstrengelser, at vi kan foretage det afgørende gennembrud. Svarene har altid været tilgængelige, men det ser ud til at vi mennesker har en tendens til at ville søge det komplicerede i stedet for det enkle. I de hermetiske mysterietraditioner kendte man svarene. De var fremkommet gennem praksis og erfaring. 

Tilmelding nødvendig til: Anne Pedersen: email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 22976440

Entré: Kr. 120/150 medlem/gæst

Om foredragsholderen: 

Lars Muhl er forfatter, musiker og terapeut, og stifter af hjælpeorganisationen Hearts and Hands. Lars Muhl har sammen med sin hustru Githa Ben-David udgivet albummet "To Heal The Space Between Us". Læs mere om Lars Muhl på www.larsmuhl.com og facebook.

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder