Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
AFLYST AFLYST AFLYST SPIRITUEL AKTIVISME & DEN FEMININE VILDSKAB - om hjertets mod & handlingens vej til forvandling ved Uffe Jonas & Vera Rahbek
Lørdag, 24. Marts 2018, 11:00 - 17:00
Hits : 127
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Hanne Thorhauge mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uffe Vera ekstra foto til hjemmeside

“I sin mest autentiske form handler den Feminine Vildskab om en dybtgående forvandling; Hun er transformationens hellige ild, Hun er udviklingen hen imod retfærdighedens genkomst på Jorden; Hun bærer på fortidens visdom og fremtidens muligheder - og Hun lever inden i os.” 

Vi lever i heftige tider. Naturen er i oprør. Men det er ikke kun naturen, der lider, det samme gør mennesket. Jorden befinder sig midt i en overhængende moralsk, politisk og økologisk verdenskrise. Verdensøkonomien vakler under presset fra en finanssektor drevet frem af ukontrollable egoistiske motiver. Religionerne støder sammen og kalder de værste sider frem i hinanden. Vi gennemrystes ikke kun af terrortrusler, men også af de metoder, som vores egne regeringer tager i anvendelse for at inddæmme dem. Overvågnings-samfundet er over os, men hvem kontroller kontrollanterne? Demokratiet bliver udhulet indefra af grådige, voldelige og totalitære kræfter. 

Verden står på spidsen, og det er alvor!

"Moderniteten er slægtens nedfart til helvede", påstod Grundtvig. Aldrig har det poetiske billedsprog og den åndelige erfaringsdimension været så konsekvent nedvurderet som i det moderne tidsrum. Aldrig har menneskeheden opført sig så selvdestruktivt, som siden vi begyndte at anse os selv for rationelle og selvhjulpne individer. Stående midt i dette

inferno af dissonantiske og samfundsopløsende kræfter er det svært ikke at henfalde i sort fortvivlelse. 

Men hvordan holder man sig selv centreret midt i en kaotisk verden? Hvordan står man fast midt i en åndelig storm uden at miste sin jordforbindelse, sin medfølelse og sin handlekraft. Hvor finder vi den åndelige visdom og det hjertes mod, som skal til for at fastholde visionen og handle på den. Hvordan gennemgår man de indre transformationer, der skal til for at kunne stå fast imod ydre modstand og modgang. Hvordan skelner man det virkelige fra det uvirkelige? Hvordan ser man mørkets og løgnens reelle styrke i øjnene uden at henfalde i fortvivlelse eller til letkøbte fantasier og konspirationsteorier, som intet flytter. Hvor finder man kraften, visdommen og den kærlighedens vildskab, der kan gøre en reel forskel?

I workshoppen vil der være praktiske øvelser i form af meditation, lyd, bevægelse m.m.

Foto Uffe Vera til lørdagsworkshops

Om Uffe Jonas

Uffe Jonas er ph.d. i Nordisk litteratur, forfatter, foredragsholder, bandleder, sanger og komponist. Har været dybt optaget af Grundtvigs filosofi, kosmologi og spiritualitet i 25 år. Formidler en original og levende vision af forfatterskabet. Har udgivet bogen Solen ved Midnat - N.F.S. Grundtvigs Kosmologi.

Er tilknyttet Grundtvig Centret ved Aarhus universitet som redaktør og kommentator på den engelske udgave af Grundtvigs skrifter.

Som sanger og komponist har han blandt andet komponeret melodier til en række hidtil ukendte Grundtvig-sange.

Om Vera Rahbek

Vera Rahbek er kunstner, healer og terapeut.

Hjemmeside for Uffe Jonas & Vera Rahbek: www.sacredcircle.dk

Pris: kr. 500/550 medlemmer/gæster.

I prisen indgår et let traktement formiddag og eftermiddag. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding: Sys Jørgensen, e-mail: tilmelding@teosofiskforening.dk eller tlf. 20 64 24 98.

Indbetaling: reg. nr. 6493 kontonr. 201 5304. Husk reference UV + dato + dit navn.

Beløbet bedes betalt senest tirsdag den 20. marts.

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C