Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Den glemte vildhed ved Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen
Tirsdag, 23. Januar 2018, 19:00 - 21:30
Hits : 368
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Pedersen tlf. 22976440 mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

foto Sørens og Sussies foredrag

 

Dybt i vores urnatur gemmer sig en fredfyldt vind, som blæser vildt og vidunderligt, mens vi har tabt os i vanernes og konventionernes verden. Hvis vi lytter opmærksomt kan vi alle kontakte denne glemte vildhed, som kan gøre os levende på ny. Og hvis vi siger ja til fornyet kontakt med vores ældgamle slægtninge, kendt som Sidhe (udtales ’sjii’) eller Elverne, så kan de hjælpe os med at genopdage denne tabte magi. Det bliver en ny rejse, der fører til forening med vores nærmest beslægtede, så vi sammen kan skabe ny harmoni på Jorden. Det er samtidig en rejse, der åbner for slumrende kræfter i vores egen natur, som venter på at kunne vokse frem i synlighed. Denne forunderlige rejse er opdagelsen af den største skat vi rummer: Den glemte vildhed.

Entré: 100/120  medlem/ikke medlem

 

Foto Søren og Sussie

 

Om foredragsholderne: 

Søren Hauge er spirituel underviser, coach og forfatter og har skrevet 4 bøger om Sidhe: Sidhe – ElverkraftenVild SpiritualitetThe Wild Alliance og Det Glemte Land. Han har som en del af sit virke afholdt mange Sidhe-kurser i de seneste år i ind- og udland og startet SidheShamanSkolen. Hans aktiviteter kan ses nærmere på www.sorenhauge.com – Det anbefales før kursusdagen at læse lidt Søren har formidlet om emnet på www.sidhe.dk og evt. her: www.sorenhauge.com/begivenheder/ – Sidhe-bøger medbringes på dagen.

Sussie Luscinia Nielsen har en Masters of Art i Traditionel Irish Music Performance fra universitet i Limerick, Irland. Hun har flere udgivelser bag sig, med både traditionelle sange og egne kompositioner inspireret af den ældre sangkultur, poesi og naturen i og omkring os. Hun komponerer i øjeblikket musik til den irske digter m.m. George William Russell – AE (1867-1935) som havde usædvanlig sidhe-kontakt. Sussie læser pt til Executive Spirit Coach og Spirit Guide – Intuitive Mastering og bruger dagligt naturen som vejleder og inspiration. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen

Sted Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27, Frederiksberg C

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder