Frivillig i Teosofisk Forening København

Vi forsøger i Teosofisk Forening at udbrede den esoteriske lære gennem foredrag, kurser, skoler, meditationer og mange studiegrupper. Lige nu har vi flere nye tiltag i støbeskeen, og det kræver flere frivillige hænder for at få formidlet al det vi gerne vil. Så derfor søger vi frivillige medarbejder til:

• En servicemedarbejder/vicevært som har hænderne skruet godt på.
  • En person til rengøring en gange om måneden.
  • To person til køkkenet der kan stå for the/kaffe, kage og grønt til foredrag.
  • To personer til vores biblioteket som kan registrer bøger og låne dem ud til medlemmer.
  • En person til vores boghandel som kan sælge vores produkter til fremmødte.
  • En person til at arbejde med lydfilerne på vores hjemmeside.
  • En person til AV-gruppen som optager tirsdag foredragene og styre IT under foredraget.
  • En person til PR-gruppen som kan hjælpe med at lave YouTube videoer, Facebook lydfiler, podcast eller andet medie materiale.

Det frivillige arbejde svare til en fast vagt hver fjerde uge da vi arbejde i små grupper som skifter med at være tilstede.

Hvis du er interesseret i at høre mere, og vil være med til at hjælpe i et socialt og åndeligt klima, så kontakt venligst Teosofisk Forening København på:

Telefon nr. 53 20 46 83 eller skriv en mail til Teosofiskforening@hotmail.com