kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Meditationspsykologi ved Christian Buch Iversen
Tirsdag, 21. November 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 314
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MEDITATIONSPSYKOLOGI

 

ChristianBuchIversen

 

Psykologi betyder læren om sjælen. Meditationspsykologi handler om, hvordan vi kan bruge meditation til at lære at leve mere fra vores essens.

Vi lever i en tid med mange gode tilbud om at lære at meditere. Med Patanjali i spidsen, får vi givet et komplet meditationssystem, nemlig Raja Yoga. Et system som kan bruges af alle mennesker, der ønsker at skabe større balance i sig selv, med det formål, at være til gavn for den verden, vi lever i.

Meditationssystemet Raja Yoga er samtidig grundlaget for de meditationer, vi får givet i bøger nedskrevet af Alice B Bailey og Lucille Cedercrans.

Når vi begynder at meditere, vil der opstå en naturlig interesse for at lære mere om, hvordan meditation påvirker vores menneskelige adfærd, og hvordan den påvirker os på et dybere plan.

Derfor kigger vi nærmere på de væsentligste meditationspsykologiske mekanismer med udgangspunkt i Raja Yoga. Mekanismer som påvirker os både individuelt og kollektivt, når vi oparbejder en fast rytmisk meditationspraksis.

Vi dykker ned i meditationens psykologi og måden, som meditation påvirker både vores følelser og tanker. Vi kigger endvidere på de ændringer, der sker i vores ydre handlinger, samt hvordan vi ændrer os som mennesker.

 

Om Christian til TFK´s hjemmeside og Nyhedsbrev

Christian Buch Iversen (1979) er uddannet cand.it i softwareudvikling og har sit faglige udgangspunkt i IT-branchen som projektleder og underviser. Han har sideløbende med sin IT karriere haft fokus på sit virke indenfor personlig og åndelig udvikling, med særlig fokus på meditation og arbejdet med subtil energipåvirkning (healing og astrologi). Ved siden af sit virke som meditationsunderviser, giver han psykospirituelle sessioner.

Han startede sin meditationsrejse med det buddhistiske meditationssystem Vipassana. Herefter mødte han i den tidløse visdom meditationssystemet Raja Yoga, hvilket i den seneste årrække har været hans foretrukne forståelsesramme til meditation og psykospirituel udvikling. Hans fokusområde i den tidløse visdom er integrationen og relationen mellem vores fysisk praktiske verden og den subtile energiverden.

 

 

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæst

 

Sted Teosofisk forening København

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky