kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Ny uddannelse i Esoterisk Healing
Søndag, 3. September 2017, 10:00 - 17:00
Hits : 329
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Healing T.L

 

Den Tibetanske mester Djwhal Khul anbefaler i bogen ’Esoterisk Healing’ af Alice A. Bailey, at den esoteriske healer bør være uddannet i esoterisk healing i minimum 3 år. Vi tilstræber her at opfylde Tibetanerens anvisninger for den esoteriske healer, der ønsker at arbejde med esoterisk og åndelig healing i den nye tid.

Har du lyst til sammen med andre mennesker i en healings gruppe, at studere og leve dig ind i, hvordan livet bliver i den nye tidsalder og opleve, hvordan esoterisk og åndelig healing kommer til at udfolde sig i fremtiden? Så er denne intensive og spændende healings uddannelse noget for dig.

Vi vil sammen som en pionergruppe for den nye tidsalder, studere, forberede og så de frø, som vil udfolde sig som lysende og kærlige idealer og energier, der tilsammen vil skabe tilsynekomsten af den harmoniske levevis som vil blomstre op i Vandbærerens tidsalder. Undervisningen vil centrere sig om åndelig og esoterisk healing i et kærligt gruppesamspil, der åbner for nye åndelige forståelser, visioner og idealer til den nye tid. Gruppen vil arbejde med energi- og krafttriangler til at skabe forvandling i jeres personlige liv, så I kommer overensstemmelse med den større åndelig viljes impuls og jeres overordnede sjælsformål. Dette sker gennem magnetisk og udstrålende healing i samarbejde med kosmos til tjeneste for jorden, menneskeheden og alle naturrigerne.

Den røde tråd i uddannelsen handler om åndelig udvikling, erfaringer med healing til klienter og gruppe-samarbejde som esoteriske healere. Det kommer til at handle om åndelig healing og livet i den nye tid,

Antahkarana brobygning, telepatisk, sjælelig og åndelig kontakt, samarbejde med Verdenstjenergruppen, Hierarkiet og Shamballa. På uddannelsen kan du være med til at skabe og nedfælde visioner for Den Nye Tid, og du får mulighed for at udfolde dit sande åndelige og sjælelige potentiale som menneske og healer.

Uddannelsen starter til efteråret 2017, forløber over 3 år og er delt i 2 moduler med 1½ års varighed hver. Der gives kursus bevis efter hvert modul og man tilmelder sig kun til et modul ad gangen. Det anbefales at kursisterne mødes i mindre grupper hjemme mellem kursusdagene                                 

Minimum 6 deltagere og maksimum 30 deltagere pr. hold.

Læs om om de enkelte kursusdage og praktiske oplysninger: Klik her

Om underviseren

Foto Tonny Lang2012

Tonny P. Lang har studeret og praktiseret åndelig healing og den esoteriske lære siden 1987. Blandt andet igennem mange år i Healer-Ringen og i en healingsgruppe på det tidligere cancer behandlingscenter Humlegården. Han har siden 1999 undervist i esoterisk healing i forskellige spirituelle foreninger og grupper i Danmark, Sverige og i Norge. Er desuden forfatter til flere bøger om healing og sundhed og arbejder til dagligt med holistisk behandling, healing og tekstforfatning i Esoterisk Healing i Skandinavien.

 

Hanne Thorhauge, tlf: 21 35 84 66

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky