kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Den nye gruppe af verdens tjenere ved Carsten Hald
Tirsdag, 28. November 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 212
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto til Carsten Hald

 

Denne gruppe, der allerede tæller i 100.000 vis, er et resultat af en hierarkisk impuls. Denne impuls kommer som et resultat af menneskehedens eget ønske om at deltage mere aktivt i det skabende arbejde, den bevidsthedsmæssige evolution er et udtryk for. Menneskeheden har gennem mange århundrede søgt at invokere et svar fra Hierarkiet, og resultatet eller evokationen (svaret) er, at hvis menneskeheden virkeligt ønsker det, kan vi blive aktive redskaber i dette arbejde, gennem det energifokus hierarkiet kalder den nye verdenstjenergruppe.

Hvad kræver det af den enkelte, og hvad kræver det af menneskeheden, at være en aktiv deltager i det skabende evolutionære arbejde? Hvilke værktøjer og muligheder stilles til rådighed for den seriøst søgende? Spørgsmål der findes klare svar på, i den allerede tilgængelige litteratur, men hvor?

 Dette foredrag er et bud på, hvad der kræves af den enkelte, hvor i litteraturen der findes værktøjer, som  den enkelte kan bruge i sit arbejde, og ikke mindst hvad kan man som enkelt individ bidrage med.

 

Foto Carsten Hald

 

Carsten Hald har gennem de seneste 5 år været initiativtageren bag Antahkarana gruppen i TF, og gennem dette arbejde er der samlet en del information og viden om de forskellige esoteriske, okkulte mystiske skrifter, der beskriver arbejdet med Antahkarana bygningen

 

Pris: Kr. 60/80 medlem/gæst

 

 

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky