kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
De Åndelige Hierarkiers samarbejde med jorden og menneskeheden ved Lene Pape
Tirsdag, 14. November 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 336
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto Engle hierakierne

 

Ser vi engle Hierarkierne som en stor bevidsthedsmanifestation, ser vi måske sammenhængen mellem det himmelske og det jordiske menneske.

Det jordiske menneske har mulighed for gennem erkendelse, viden og åbenbaring at øge kendskabet til sig selv og universet på den bevidsthedsrejse, vi kalder indvielse.

Mysterieordnerne har altid hjulpet menneskene på denne opdagelsesrejse. Mysterierne, givet i deres mange forskellige former, bliver tilpasset til de bevidsthedsniveauer menneskene til alle tider har haft.

Nu kæmper menneskeheden sig frem til oplysningen. Indvielsen på bjergets top. Stedet i os selv, hvor det højere selv og det jordiske menneske mødes. Alice Bailey skriver i esoterisk astrologi, at vi på vej op af bjerget må lære mysteriet om Makara og krokodille hierarkiet bedre at kende. Mysteriet er gemt i stenbukken.

Så denne aften er dedikeret til at øge denne forståelse om hierarkiernes funktioner og historie. Vi rejser sammen via Norden, Kina, Indien, Thailand, Nepal, Ægypten til et nyt bevidsthedsland.

 

lene papa

 

Jeg arbejder som praktiserende fysioterapeut. Jeg interesserer mig for det hele menneske: krop, sjæl og ånd, samt menneskets virke og placering i det universelle Kosmos. Da jeg i år 2000 modtog en indvielse i et gammelt Mysterie-system, åbnede interessen sig for det filosofiske og den indre side af tilværelsen. Siden da har min interesse for teosofi, mytologi, esoterisk astrologi, åndelige hierarkier samt kabbalah været stor.

Det meste af mit arbejde, både som fysioterapeut og som esoteriker, har fokus på mennesket og den udviklingsvej, som jorden tilbyder os. Herkules, sjælens rejse gennem inkarnationerne, er efter min mening en god vejviser og læremester til de udfordringer livet giver os!

Pris: kr. 60/80

Sted  Teosofisk Forening

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky