kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Landskabstempler - Når Himmel og Jord mødes ved Bodil Schmidt
Tirsdag, 17. Oktober 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 398
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Foto Bodil Schmidt

Vi ser på hellige mønstre og energisystemer, der afspejles og manifesteres i naturen på Jorden som i os, i Chakrasystemer og Livets træ og afspejler Kristus-vejen.

Vi ser, hvordan Fader Himmel og Moder Jord mødes, når stjernehimlen afspejles i landskabszodiakker på Jorden.  F. eks. over hele Sjælland og i Midtjylland. - Landskabet viser på forunderlig vis mange steder en utrolig sammenhæng mellem stjernehimlen, stjernebillederne og tilhørende myter.

Jordens æteriske legeme rummer de fantastiske energier, der er i landskabet overalt. - Det oplyses, at Kristi genkomst vil være/er i Jordens æteriske legeme. Og det er vores udvikling og opgave at fuldføre denne proces. Vi må belive Jordens æteriske legeme med vores kærlige tanker og fremme evolutionen, også af planter og dyr. - Vi lever i "Helligåndens tid". - Helligånden er "Kristi udånding" i Jordens æteriske legeme. - Helligåndens projekt er at skabe helheden.

Personprofil: Jeg er uddannet laboratorieteknikker og har i mange år arbejdet med forskning indenfor Human Genetik på Århus Universitet. Jeg har beskæftiget sig med Teosofien i ca. 30 år. – Har i mange år interesseret mig for arbejdet med landskabstempler, og har ofte lavet meditationer i naturen sammen med en gruppe.

Entré: 60/80 for medlemmer/gæster 

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky