kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Ærkeengle og opstegne mestre ved Teresa Thanning
Tirsdag, 3. Oktober 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 313
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

foto Theresa Thaning 1

 

Teresa vil fortælle om en usædvanlig personlig rejse ind i dimensioner, der hidtil ikke er særlig belyst nemlig ærkeenglenes og de opstegne mestres riger. Rejsen ledte Teresa til at skrive bogen ”Beskeder fra ærkeengle og mestre”. Du får mulighed for at høre hvad der gik forud for kontakten til mestrene og hvordan det er at have et tæt samarbejde med englene. Teresa fortæller også om de tegn, der er på,  at flere og flere er ved at åbne op til deres spirituelle potentialer og indre visdom.

Ved at lytte til den indre guidning, findes der en helt utrolig hjælp til dig i dit liv. Du får indblik i, hvordan du styrker kontakten og hvilke tegn du skal lytte efter.  Teresa fortæller også ærkeenglenes rolle og indflydelse på de store omvæltninger, der foregår i verden i disse år og videregiver mestrenes råd til, hvordan du bedst kan takle denne omvæltende tid.                                   

Personprofil:

Teresa Thaning er clairvoyant, healer, åndelig rådgiver og forfatter med klinik i København. Hun holder hvert år en lang række populære kurser og uddannelser inden for spirituelle emner såsom healing, kanalisering og clairvoyance og kontakt med ærkeengle og opstegne mestre. Hun er oprindelig uddannet cand.mag. i Musik og har ligeledes en mastergrad i Psykologi.

Entré: 60/80 for medlemmer/gæster 

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky