kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Drømmeuniverset iflg Kabbalah - livets visdom ved Anat Shafir
Tirsdag, 19. September 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 268
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Anat

Når vi sover og kroppen går i koma, oplever sjælen en hel masse ting i løbet af natten, indtil den igen forbinder sig med kroppen, når vi vågner. Hvad er det så sjælen oplever og gør, når vi sover?

Er der en mening med at jeg drømmer? Er det ikke bare underbevidstheden der tolker dagens oplevelser? Er det ikke bare min fantasi der arbejder? Eller er det en del af mit liv, der arbejder i en anden dimension?

Faktisk kommer drømmene som en direkte kommunikation fra vores sjæl. Der findes forskellige niveauer af drømme alt efter vores spirituelle åbning og kanaliserings evner. Nogle mennesker modtager profetiske drømme om deres fremtid, hjælp til at løse konflikter i nutiden samt advarsler, og nogle husker meget sjældent deres drømme.

Hvorfor foregår der kommunikation mellem sjælen og vores hjerne gennem drømme, nogle gange gennem mareridt, via symboler og uklart budskab? Hvordan kan vi forstå drømmenes sprog og bruge dette redskab til at forbedre vores liv?   

Hvad sker der egentlig med os når vi sover, hvorfor kan vi ikke huske vores drømme, og hvordan kan vi ændre det, hvordan kan vi åbne for vores sjæls visdom gennem vores drømme, og hvordan kan vi beskytte os selv, når vi sover.  

I den sidste del af mit foredrag vil jeg (hvis tiden er der) prøve at fortolke jeres drømme.

Om foredragsholderen: Anat Shafir er fra Israel, men har siden 1987 levet i Danmark. I alle de år er interessen for numerologi og Kabbala, den ældgamle jødiske visdom, bare vokset og vokset.  Fra villaen i Rødovre, hvor hun bor sammen med sine tre døtre, guider hun mennesker, der er faret vild i livet. Mennesker, hvis smerte er blevet så uudholdelig, at de søger hjælp hos en kvinde, der helt tydeligt er både belæst, livsklog, og med en veludviklet 6. sans. Kabbalaen er for Anat en filosofi, en guide til livet og en måde at forstå verden på. Hjemmeside: http://anatshafir.com/   

Entré kr. 60/80 for medlemmer/gæster

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky