kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Glastonbury, Europas Jerusalem – Druidernes hellige ø Avalon ved Sosha Lillielys Gornitzka
Tirsdag, 5. September 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 371
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Foto af Sosha

 

Tre høje, tre kilder og eet punkt på toppen af Glastonbury Tor, hvor et væld af energilinier mødes, hvorved alle religioner mødes. På sådanne steder findes jordens spirituelle centre. Mellem Glastonbury Tor og Chalice Hill udspringer tre kilder, den hvide, den røde og den blå kilde, og de repræsenterer i den kristne lære Jesu legeme, Jesu blod og Jesu ånd.

På toppen af Wearyall Hill plantede Josef af Arimathea sin stav, og den slog rødder og blomstrede og blev til Den Hellige Torn. Før i tiden var Glastonbury omgivet af vand og hed Avalon, stedet hvor Det Gamle Folk boede, stedet hvortil siden præster og præstinder fra Atlantis bosatte sig.

Så sejlede Jesus (Yeshu) og Maria Magdalene (Miriam Sofia) med Josef af Arimathea og dele af deres familie ofte til Avalon, og der hvor nu ruinerne af Glastonbury Abbey ligger, byggede den lille Yeshu med sine egne hænder den første kirke af vidjer og ler.

Om Sosha som tidligere har holdt foredrag i Teosofisk Forening, bor med sin ligeledes spirituelle mand i Danmarks Hjertechakra omgivet af skov, hede og søer. På deres 5.000 m2 store skovgrund udspringer en kilde. Hun er gralsbærer og har derigennem i mange år arbejdet som clairvoyant, healer, kursusholder og spirituel rejseleder til Glastonbury, og lever af det. Hun er bl.a. uddannet shaman, druide og Aura-Soma terapeut (farveterapeut), kommer fra en kristen baggrund, og har gennemført omfattende studier af den jødiske lære.

Sosha læser næsten dagligt for at lære nyt om mennesker og deres tro. Lige i øjeblikket gælder studierne sufi mesteren Hazrat Inayat Khan. Både Sosha og Jørgen mediterer dagligt. Hun ærer og respekterer det lys, hvert eneste levende væsen rummer. Se www.sosha.dk

Entré: kr. 80/100 for medlemmer/gæster

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky