kalender

tirsdagsforedrag

Uddannelser billede

Kurser billede

Medlemskab

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Gruppeastrologi ved Holger Stavnsbjerg
Tirsdag, 8. August 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 216
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

horoskopcirkel lille

Fordi hver enkelt discipels tjenestearbejde er intimt forbundet med hans eller hendes sjælegruppes karma og dharma, vil gruppeastrologi ifølge Tibetaneren, komme til at spille en meget stor rolle i Vandbærerens tidsalder, hvor interessen for personlighedens horoskop vil aftage.

Gruppeastrologi eller esoterisk mundan astrologi, er en gammel form for astrologi, der især arbejder med kontinenters, landes, byers og verdensorganisationers horoskoper.

Efter foredraget er der introduktion til Den Astrologiske Skoles 3. udvidede del, som begynder weekenden 26/27. august 2017, hvor der undervises i esoterisk astrologi.

Holger

Holger Stavnsbjerg, født 5. 8. 1949, er Cand. Phil. i historie og uddannet gymnasielærer og har gennem de sidste 30 år arbejdet med meditation, musik, psykologi, teosofi og astrologi. Siden 1987 har Holger Stavnsbjerg fungeret som professionel astrolog, foredragsholder, medvirket i mange udsendelser i radio og TV og skrevet flere anmelderroste bøger om både klassisk og esoterisk astrologi og historie. I begyndelsen af 90’erne blev han engageret i den teosofiske bevægelse og blev særligt interesseret i Alice Baileys esoteriske astrologi. I 1996 oprettede han "Den Astrologiske Skole", som gennem samarbejde med forskellige esoteriske centre og foreninger, har afholdt mange kurser, foredrag, seminarer og undervisningsforløb i U.S.A., Norge, Sverige og Danmark.

Pris: 60/80 medlem/gæst

Workshops / Kurser

Ingen begivenheder

Uddannelser

Ingen begivenheder

Gratis E-bøger

De syv strler

Artikler

Den oprindelige gral

Om teosofi

blavatsky