TAROT – DET SPIRITUELLES NES-KAFFE – SOFIE GOLODNOFF

29. januar - 19:00 - 21:30

Nes-kaffe var, hvad min far tarotmesteren Ulrik Golodnoff, plejede at kalde tarot. Jeg er enig i, at tarot er en hurtig måde at komme i kontakt med det ubevidste på. Alt, du skal gøre, er at trække et kort, og de vil hjælpe dig på rette vej i alle tænkelige situationer. Kom til en aften i tarottens tegn, hvor jeg fortæller om mit liv med tarot og om min passion for coaching, som har samlet sig i konceptet: Tarotcoaching. En god tarotlægger og god coach stiller gode spørgsmål. Tarot kan finde svar i nogle dybere lag, end den rationelle hjerne har adgang til. Det giver et hvert menneske, der har lyst til at forstå sig selv på et dybere plan, mulighed for at åbne op for deres underbevidsthed. Denne indsigt forpligter. Desværre har jeg mange gange oplevet, hvor svært det er at omsætte indsigt til handling. Det er det, coaching er rigtig god til: At træffe bevidste, rationelle valg, der skridt for skridt er adfærdsændrende.

I løbet af foredraget vil jeg give konkrete eksempler på, hvordan du kan kombinere det bedste fra tarot og coaching samt et par anekdoter om min far, Ulrik Golodnoff, og hvad hans pludselige død har haft af betydning for mig.

Sofie Golodnoff arbejder med tarotcoaching, som er et moderne redskab til at tage universets beskeder med på råd, via det gamle esoteriske værktøj tarotkort, blandet med moderne jordnære coaching metoder. Sofie både underviser og har personlige forløb, hvor værktøjet bruges til at implementere budskaberne til mere gavnlige handlemønstre og til at skabe hverdagsmagi.

Sofie har i 10 år arbejdet som projektleder og i HR, og har derfor indgående kendskab til moderne ledelse, samtidig er hun datter af bestseller forfatter og tarotmester Ulrik Golodnoff, der har skrevet ”Tarot ABC”, og ”Crowley Tarot ABC”.

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæster.

Se mere på: www.tarotcoaching.dk

29. januar