TÆNK ENGANG-HVIS HJERNEN BLEV BEDRE – CHARLOTTE BECH

28. maj - 19:00 - 21:30

L¾ge Charlotte Beck

Vores hjerne er kongen i kroppen – den styrer alle funktioner og processer. Hvis vores hjerne begynder at fungere bedre, kan vi få en bedre hukommelse, koncentrationsevne og intuition, blive bedre til at prioritere og tage beslutninger og blive mere kreative. Forskning har vist, at vi almindeligvis kun bruger 5-10 % af vores fulde hjernekapacitet. I dette foredrag vil vi se på, hvordan vi kan bruge mere af vores hjernekapacitet og optimere hjernens funktion.

Du vil lære:

• praktiske teknikker du kan bruge i dagligdagen for at forbedre din hjernefunktion
  • mange konkrete enkle tips og værktøjer
  • de ti super brain foods som du kan spise for at forbedre din hjernefunktion

Biografi:

Charlotte Bech er uddannet læge ved Københavns universitet og har arbejdet i USA, på Rigshospitalet, Gentofte Amtssygehus samt almen praksis. Lægeuddannelsen er suppleret med akupunktur, aromaterapi, og Ayurveda. Charlotte Bech har skrevet en række bøger og er kendt fra tv, radio og magasiner. Ved siden af sin praksis i Gentofte underviser Charlotte både læger, professionelle behandlere og private i sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse via naturlige og holistiske metoder.

Bøger:

• Sund skepsis og sund fornuft, Forlaget Hovedland, 2006
  • Godt og sundt året rundt, Forlaget Dokumentas, 2009
  • Godt og sundt for børn, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 2010
  • Hormoner i balance, Politikens Forlag, 2011
  • Bliv naturligt gravid, Politikens Forlag, 2012
  • Menstruation – a girl’s best friend, E-bog fra Forlaget Guldkornene, 2015
  • Go Green – how to quit meat in seven easy steps, E-bog fra Forlaget Guldkornene,2016

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæster

28. maj