Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

STUDIEGRUPPE I KABBALAH

4. juni - 15:00 - 17:00

Sæsonstart torsdag den 16. januar kl. 15.00 – 17.00

Herefter torsdage i ulige uger til den 4. juni.

Tag med på en rejse i dit eget indre univers med mulighed for at opleve Kabbalahens mangfoldigheder. Vær med til at opleve Livets Træ, som er et billede af dig selv, dit eget indre spirituelle univers. Livets Træ rummer så mange indlysende erkendelser, at det har givet anledning til intens forskning af spirituelt søgende mennesker gennem tiderne.

Lad os i fællesskab igennem meditationer opleve Kabbalah, som omhandler den rette forståelse af det hellige symbol, der kaldes Livets Træ. Vi fortsætter rejsen med at studere den mystiske tradition afdækket og forklaret på Livets Træ.

Vi starter med at kigge på Sephirah Kether med planet, sti, tilhørende Tarot kort – både fra Den Store og Lille Arkana tillige med kortenes farver og symboler med deres magiske energier. (Vi inddrager også aspekter fra numerologien på vejen ned igennem Livets Træ) ”Ny Tids Energier”. Vi tager udgangspunkt i alle bøger, der omhandler Kabbalah, – tillige med A.E. Waites Rider Tarot og Crowley Tarot ABC og Numerologi. Alt materiale vedr. Kabbalah kan inddrages i studiet tillige med søgning på Nettet. Alle er velkomne!

Information og tilmelding: Jette Hottenroth Jensen, mobil 2972 6694. e-mail jette@hottenroth.com.

Detaljer

Dato:
4. juni
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København, 1903 Danmark
+ Google Maps

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag
information om vores arrangementer