PLACEBOEFFEKTEN – At afbryde vanen med at være sit gamle jeg

5. februar - 19:00 - 21:30

Er det muligt at blive helbredt alene ved tankens kraft – uden medicin eller operation?  Sandheden er, at det sker langt hyppigere, end mange regner med.   Bogen ´Placeboeffekten´ handler om dette fascinerende og betydningsfulde fænomen – at bevidstheden kan ændre kroppens fysiologi.

Men kan man lære selv at fremkalde virkningen af placeboeffekten?

Ja, bestemt, siger forfatteren Joe Dispenza.

Her er de brugbare redskaber og ny viden om placeboens mysterium.

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæster.

Om underviseren:   Marianne Holmberg Birch er uddannet Healer hos Martin Brofman og er certificeret psykoterapeut (Kempler) fra Psykoterapeutisk Institut i 1990. Desuden har hun taget en række mindre uddannelser i krop-psyke sammen-hænge. Hun er p.t. tilknyttet Arcane School (Teosofi) i London på 4. år.

Marianne har haft praksis som psykoterapeut i en årrække og har som sådan kørt længerevarende udviklingsgrupper. Her spillede guidede meditationer en væsentlig rolle.

5. februar