ONLINE ASTROLOGIKURSUS FOR NYBEGYNDERE – Kursusforløb ved Catrine Håkansson – ID: 210313CHÅkonTFK

13. marts - 10:00 - 13:00

kr.1100 – kr.1300

Lær astrologi 5 lørdage – den 13.03, 27.03, 10.04, 24.04. og 08.05. – kl. 10.00-13.00.

Astrologien er et fantastisk og magisk symbolsprog, der lukker op til, at du kan få et dybere kendskab til dig selv og andre mennesker. Horoskopet viser dine ressourcer og muligheder samt de mønstre, der holder dig tilbage for helt at være dig selv.
Hvad er din livsvej? Hvad er du kommet for at bidrage med i dette liv?
Med astrologien som værktøj kan du skabe mere glæde og mening med din hverdag og se jorden og menneskers liv i et større perspektiv.
Kurset er en generel indføring i astrologiens verden.

Undervisningen foregår på google zoom, og der benyttes Live Horoscope, der gratis kan downloades fra nettet.

Kursusmateriale: Man kan til egen fornøjelse læse ”De fem porte” af Claus Houlberg, men det er ikke et krav.

1. lørdag den 13. marts
    De 12 stjernetegn, elementer, dynamikker og det skjulte tegn.
  2. lørdag den 27. marts
    Månen i tegn og element.
    Fra Månen til Solen over Saturn
  3. lørdag den 10. april
    MC og Ascendanten.
    De 4 kvadranter herunder Pluto og Saturn i kvadrant.
  4. lørdag den 24. april
    Halvbuerne.
    Månefaserne.
  5. lørdag den 8. maj
    Husene.
    Dværgplaneterne.

Catrine Håkansson er cand.mag. i fransk og spansk og har arbejdet som gymnasielærer i 19 år.
Hun har interesseret sig for astrologi siden 1990’erne, hvor hun studerede hos astrolog Kirsten Engström. Efter at have taget grunduddannelsen i astrologi på I.C.-Instituttet i 2017 fortsatte studierne på Astrologisk Akademi ved Claus Houlberg, hvor hun blev fagastrolog i 2019 og nu læser esoterisk astrologi på sidste semester af overbygningsuddannelsen. De astrologiske studier omfatter også 2 års klassisk astrologi hos Holger Stavnsbjerg. For yderligere information se hjemmesiden: www.Astropuls.com

Pris for 5 lørdage: 1100/1300 kr. for medlemmer/gæster.

Tilmelding og Betaling: Tilmeld dig og betal direkte – se Billetter nederst under begivenheden.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.
Deltagerne vil modtage en invitation med et link.

Max. 15 deltagere.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

13. marts
Pris: