ONLINE ASTROLOGI KURSUS/UDDANNELSE ved Catrine Håkonsson – ID: 210818CHÅkonTFK

18. august - 17:00 - 20:00

kr.1200.00 – kr.1400.00

Første Online dag: Onsdag d.18. august kl 17.00-20.00

Online astrologikursus/uddannelse består af 10 moduler svarende til 2 ½ år (se nedenfor).
Onsdage kl. 17:00-20:00.

Der er to moduler per semester. 1 modul er 4 gange og er på 12 timer inklusive små pauser.
Man binder sig for et modul ad gangen   .

Datoer modul 1: 18.8, 1.9., 22.9, 6.10
Datoer modul 2: 27.10, 10.11, 24.11, 15.12

Pris pr. modul: 1.200/1.400 kr. medlem/gæst
Tilmelding og betaling foretages på hjemmesiden ved starten af hvert modul.
Bindende tilmelding pr. modul (4 onsdage).

Undervisningen optages på Zoom og deles i en lukket gruppe med deltagerne.
Deltagerne får tilsendt et link til Dropbox, så det er muligt at gense undervisningen eller være fraværende.

Astrologikurset fokuserer på den psykologiske og esoteriske del af astrologien.
Esoterisk astrologi kunne også kaldes for spirituel eller bevidsthedsorienteret astrologi. Udgangspunktet er, at vi er sjæle eller lysvæsener, der er inkarneret i en krop, og ikke en krop, der har en sjæl. Vi er kommet på jorden dels for at udvikle os selv som mennesker gennem øget bevidsthed om os selv, men også for at bidrage til at gøre jorden til et bedre sted at være for alle ved at rense ud i gamle tilstande og leve ud fra hjertet.
Astrologi bygger på antagelsen, at som foroven så forneden, som i det store så i det små. Når vi bliver født, ”stempler vi ind” på jorden og kan herefter se vores liv afspejlet i vores fødselshoroskop og planetbevægelserne på himlen. Det kan lyde som det rene trylleri, men du vil opleve, at astrologien virker, og at du ved at lære at tyde horoskopet kan få både overblik, indblik, mening og retning i dit liv. Noget andet ganske særligt ved astrologien er det tidsmæssige perspektiv, den giver, idet horoskopet kan vise både fortid, nutid og fremtid samt hvor lang tid en tilstand varer.

Det vil være en fordel at installere det gratis astrologiprogram Livehoroscope på din computer.
Kursusmaterialet er ”Horoskopets fem porte” af Claus Houlberg, der kan købes i Teosofisk Boghandel til 160 kr og kan fremsendes (du betaler selv portoen).

Catrine Håkansson er uddannet esoterisk astrolog fra Astrologisk Akademi ved Claus Houlberg og er formand for Astrologisk Selskab. Hendes interesse for astrologi startede i 1990’erne, hvor hun studerede klassisk astrologi hos astrolog Kirsten Engström. Hun har desuden taget grunduddannelsen i astrologi på I.C. Instituttet og den 2 årige klassiske astrologiuddannelse hos Holger Stavnsbjerg. Catrine er uddannet cand.mag i fransk og spansk og har tidligere arbejdet som gymnasielærer. For yderligere information se hjemmesiden: www.Astropuls.com

Astrologikurset er på i alt 10 moduler, som kan tages adskilt eller samlet føre til en diplomuddannelse.

Den teoretiske gennemgang af de astrologiske emner bliver levende og praktisk anvendt gennem brugen af mange horoskopeksempler fra både kendte mennesker og deltagernes egne horoskoper. Undervisningen optages, så der er mulighed for at være fraværende eller gense modulet. Optagelserne deles i lukket rum med deltagerne.

1. SEMESTER – HOROSKOPETS BYGGESTEN – 2021

modul 1. Metasymboler – de 5 porte

Den 18.08. Elementer, dynamikker, det skjulte tegn
Den 01.09. Månen i tegn og element. Fra Månen til Solen over Saturn.
Den 22.09. Halvbuer og månefaser

modul 5. Horoskopet i bevægelse, transitter og progressioner

modul 6. Horoskopet i bevægelse fortsat

4. SEMESTER – SJÆLSHOROSKOPET – forår 2023
modul 7. De 7 stråler og tre kors.

modul 8. Ascendanten og MC esoterisk, sjælshoroskopet progressivt

5. SEMESTER – KORREKTION – efterår 2023
modul 9.  Simpel aksekorrektion, MC

modul 10.Overblik og syntese, klientsamtalen, moral og etik.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet Medlem Online Modul 1
DKK 1,200.00