MIT LIV SOM VISDOMSARBEJDER – KIM PEDERSEN

4. juni - 19:00 - 21:30

Mit liv tog en interessant drejning for omkring femogtyve år siden. Jeg modtog et glimt af de åndelige indre verdener, og som følge deraf begyndte et langvarigt samarbejde.

Gennem årene har jeg oplevet, hvad det vil sige at beskæftige sig med åndelighed på hverdagsplan. Jeg har haft fornøjelsen af at møde mange spændende personligheder, såvel på det fysiske plan som det åndelige. Det begyndte med et samarbejde med min åndelige vejleder, Johannes. Dette førte videre til kanaliseringer.

Jeg har oplevet, hvordan templer har formet sig på de indre planer og fundet udtryk på de fysiske planer, ofte gennem venskaber og hændelser, som de fleste mennesker ville betegne som ”tilfældige”. Når alt kommer til alt, er der så noget i denne verden, som er ”tilfældigt”? Er livet i den sidste ende ikke blot et spørgsmål om, hvor meget vores forståelsesevne kan rumme og favne?

Når du først accepterer din opgave, åbner du dig naturligt for indvielser. Nogle giver hurtigt mening, mens andre lader sig vente på sig. Du modtager f.eks. uddybninger af ældgamle mysterier og opskrifter på, hvordan du kan bygge en stærkere forbindelse med Antahkaranaen. Du lærer om psykisk forsvar, når udstrømningerne synes at blive for overvældende. Du arbejder med livsbevægelser og finder hurtigt ud af, at de indre planer ofte har deres egne fantastiske rytmer, som ikke altid passer med den fysiske verdens overbevisning. Det kan resultere i mange anderledes og udfordrende episoder. Jeg glæder mig til at kunne dele nogle af mine oplevelser med jer.

Pris: 60/80 for medlemmer/gæster

4. juni