MENNESKETS ÅNDELIGE/ESOTERISKE ANATOMI – Foredrag ved Jan Visby Berthelsen

16. juni - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 16. juni kl. 19.00 – 21.00

Menneskets anatomi er blevet grundigt bekrevet af den moderne lægevidenskab med alle de strukturer, der findes i den del af den fysiske verden, som naturvidenskaben har accepteret. Men fordi naturvidenskaben kun accepterer en begrænset del af hele det fysiske plan som virkeligt, er mennesket desværre blevet reduceret til en sjælløs organisme.
Dette foredrag har til formål at vise, at der findes flere dimensioner af energier i den fysiske verden – blandt andet de fascinerende æteriske strukturer i mennesket. Såsom meridianbaner og chakrasystemer. Men udover i den fysiske verden har mennesket også strukturer i de dybere indre verdener, hvor følelser, tanker, sjæl og ånd har deres plads i det hele, åndelige, spirituelle menneske. Foredraget giver et overblik over de fleste af menneskets indre strukturer samt disses formål.

Pris: kr. 60/100 for medlemmer/gæster.

16. juni