MENNESKEHEDENS 1. INDVIELSE – Foredrag ved Holger Stavnsbjerg

8. september - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 8. september kl. 19.00 – 21.30

Som en del af de forberedende prøver til menneskehedens første indvielse, frembragte Hierakiet to typer avatarer: Den ene er legemeliggørelsen af Nærværelsens engel i selve menneskeheden. Et udtryk for det kosmisk gode som De Allierede, Roosevelt og Churchill stod for under 2. Verdenskrig. Den anden type avatarer er legemeliggørelsen af menneskehedens tærskelvogtere eller skygger. De repræsenterer karma, fortiden og materialismen, og er et aspekt af det kosmisk onde. Aksemagterne Tyskland, Italien og Japan med Hitler som leder kom fra denne gruppe.

I slutningen af foredraget bliver der mulighed for at spørge ind til 2. del af den klassiske astrologiuddannelse: ”Esoterisk Astrologi”, 8 weekender med opstart 26./27. september.

Pris: Kr. 60/100 for medlemmer/gæster.