LYSCIRKLEN – GRUPPEHEALING

19. februar - 19:00 - 21:30

Denne aften vil bestå af gruppehealing. Ved at inddrage deltagernes ønsker vil Trine og Birgit gøre det muligt at arbejde med forskellige problematikker. Inden aftenen påbegyndes tuner Trine clairvoyant ind på gruppen for at modtage beskeder om, hvad netop denne gruppe har brug for at arbejde med. Trine og Birgit vil demonstrere deres måde at arbejde på, og alle deltagere vil få glæde af Lyscirklens healing.

Pris: kr. 80/100 for medlemmer / gæster

Der vil være mulighed for at booke tid til individuel behandling onsdag den 20. februar. Her vil det være muligt at se på personlige problematikker, sygdomsproblematikker, åndelige begrænsninger eller andet, der har brug for fornyet flow.

Læs om deres behandling her: https://lyscirklen.dk/

Bookning vil foregå efter foredraget eller via direkte kontakt til Trine og Birgit på aum@lyscirklen.dk eller på tlf. 26223328

Vær opmærksom på at der er begrænsede antal behandlingstider.

19. februar