KURSUS I HEALING MED SKYTSENGLENE OG ÆRKE-ENGLENE ved Tonny Lang

8. november - 17:00 - 21:00

Søndag den 8. november kl. 17.00  21.00 og søndag den 6. december kl. 12.00  16.00

Gennem Alice A. Baileys bøger har den tibetanske mester Djwhal Khul nævnt, at det har hans største interesse og bevågenhed at samarbejde i healing med deva­- og engleriget.

Englene er særligt nærværende op mod jul og samarbejdet med englene er hermed lettere og energierne kraftigere.

Derfor tilbyder vi nu et kursus i healing og samarbejde med deva­- og engleriget ud fra Tibetanerens anvisninger og åndelige inspirationer.

Formålet med kurset er at styrke det åndelige samarbejde mellem menneske- og engleriget. Et samarbejde, der vil komme til at udfolde sig mere og mere i Vandbærerens tidsalder.

Første del: HEALING MED SKYTSENGLENE

Skytsenglene vogter over mennesker og vores livssituationer.

Vi mediterer og healer sammen med skytsenglene og gennem intuninger og inspirationer fra den store 2. stråles undervisnings­- og healings Ashram i Hierarkiet, åbner vi for nye forståelser af åndeligt samarbejde med deva-­ og engleriget.

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, blot lyst til at fordybe dig og udvikle dit arbejde med healingsenergierne.

Pris for hele kurset: 650/750 kr. for medlemmer/gæster. Beløbet indbetales ved tilmelding.

Pris for en dag: 350/400 kr. for medlemmer/gæster. Beløbet indbetales ved tilmelding.

I denne pris indgår kaffe, the og lette traktementer.

Vi anbefaler at deltage begge dage med henblik på at få det bedste udbytte, det er dog muligt at deltage en enkelt dag.

Tilmelding: Sys Jørgensen, tilmelding@teosofiskforening.dk eller tlf. 20 64 24 98.

Bemærk: Din plads på holdet er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Indbetaling: reg. nr. 8401 kontonr. 0001063 074 Husk reference: For begge dage: TL + dit navn.

For 1. dag TL 1 + dit navn.  For 2. dag TL 2 + dit navn.