KURSUS I HEALING MED SKYTSENGLENE OG ÆRKE-ENGLENE ved Tonny Lang

6. december - 12:00 - 16:00

Anden del: HEALING MED ÆRKE-ENGLENE

Ærkeenglene vogter over engle- og menneskeriget, samt devaernes arbejde i naturen.

Vi mediterer og healer sammen med ærkeenglene og gennem intuninger på og inspirationer fra ærkeenglenes rådskammer i Shamballa, åbner vi for nye forståelser af åndeligt samarbejde med deva-­ og engleriget.

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, blot lyst til at fordybe dig og udvikle dit arbejde med healingsenergierne.

Kurset er for dig, som ønsker at blive en bedre kanal for healingsenergierne og at få en større forståelse for samarbejdet med universet og de åndelige healingskræfter.

Disse healingskræfter strømmer fra de store åndelige bevidstheder, som guider og hjælper jordens og menneskehedens udviklingsproces.

Vi træner i at blive rolige og kraftfulde lys- og healingskanaler, der kan stå stabilt og kærligt i de kraftfulde lysstrømme og healingsenergier fra deva- og engleriget.

Pris for hele kurset: 650/750 kr. for medlemmer/gæster. Beløbet indbetales ved tilmelding.

Pris for en dag: 350/400 kr. for medlemmer/gæster. Beløbet indbetales ved tilmelding.

I denne pris indgår kaffe, the og lette traktementer.

Vi anbefaler at deltage begge dage med henblik på at få det bedste udbytte, det er dog muligt at deltage en enkelt dag.

Tilmelding: Sys Jørgensen, tilmelding@teosofiskforening.dk eller tlf. 20 64 24 98.

Bemærk: Din plads på holdet er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Indbetaling: reg. nr. 8401 kontonr. 0001063 074 Husk reference: For begge dage: TL + dit navn.

For 1. dag TL 1 + dit navn.  For 2. dag TL 2 + dit navn.

6. december