AFLYST – INTRODUKTION TIL KROPSLIG MEDITATION – Foredrag ved Jeanne Jensen – ID: 210202JJEffnTFK

2. februar - 19:00 - 21:30

Ny dato: 17. august 2021.
Tirsdags foredrag ved Jeanne Jensen.

Denne aften får du mulighed for at mærke, hvordan du kan etablere og stabilisere en forbindelse dels med Universet, dels med Jorden ved kropsligt at samordne de 4 elementer: ild/jord/luft/vand. Du introduceres til sanseøvelser og blide bølgebevægelser.

Jeanne Jensen er underviser og har i over 30 år undervist i kroppens væskers betydning for kropslig og psykisk ba­lance og velvære. Hun er uddannet Rolfer og Continuum Movement Teacher og har udviklet en unik kombination af disse bevægelsesformer kaldet Fascial Flow, hvor fokus er på kroppens evne til at hele og regenerere sig selv. Gennem denne bevægelsesform opbygges en sanselig og meditativ tilstand.

Pris: 70/110 kr. for medlemmer/gæster.

Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

2. februar