AFLYST – INSPIRATION TIL FREMTIDEN – det ligger i kortene, Workshop ved Susanne Taylor – ID: 210904STAffnTFK

4. september - 11:00 - 15:00

kr.600.00 – kr.650.00

lørdag den 4. september 2021 kl 11.00 -15.00, inkl. ½ times pause

Få et glimt af fremtiden med 3 spændende tarotoplæg:

1.Det store astrologiske årsoplæg:

Susanne går lidt i dybden omkring hvert af de 12 stjernetegns livstemaer og kvaliteter.
Vi lægger en magisk cirkel med 12 kort. – Oplægget kan bruges året rundt.

2. Det spirituelle oplæg:
Hvis du er i gang med en spirituel uddannelse eller et projekt oplever du sikkert, at der er højere magter, som giver inspiration og impulser til dig. Til dette oplæg trækkes 4 kort fra Den store Arkana.

3.Kom tæt på dig selv:
Hvad kan du tiltrække af goder? Du lærer at bruge dine intuitive evner.
I dette oplæg trækker du 1 kort, der kan sige mere om dig, end du aner.
Der er hemmelige metoder og tråde, der forbinder Den lille og Den store Arkana, som uddybes i dette ene kort.

Kurset henvender sig til let øvede. Max 10 deltagere.

Som undervisningsmateriale benyttes Susanne Taylors bog: ”TAROT, kort og godt”. Den kan på kurset købes til 225 kr. Der undervises efter Crowley-Harris Thot tarotkort, og du bedes medbringe dine egne tarotkort, deck på 78 kort.

Susanne Taylor lægger kortene på bordet. I mere end 30 år har Susanne bidraget med sin viden inden for personlig udvikling og alternativ spirituel vækst som astrolog, tarotmester, brevkasseredaktør og underviser. Susanne Taylor har udgivet sine egne tarot-/pilgrimskort med guiden ”Sjælens ressourcer” og med illustrationer af Lone Sergerlin.
Se mere på www.susannetaylor.dk

Pris: 600/650 kr. for medlemmer/gæster.
Tilmelding og Betaling:
 Tilmeld dig og betal direkte – se Billetter nederst under begivenheden.
Ved bestilling af billet kommer linket til Online kurset  på den mail, som indeholder Ordren!
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.

Max 10 deltagere.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Pris:
kr.600.00 – kr.650.00