AFLYST – HAR DU ET DYBT INDERLIGT FORHOLD TIL DINE ÅNDELIGE GUIDER? Foredrag ved Ingelise Landsy – ID210126ILAffnTFK

26. januar - 19:00 - 21:30

Ny dato: 21. september 2021.
Tirsdags Foredrag ved Ingelise Landsy.

Denne aften vil forbindelsen til de åndelige guider stå i højsædet.

Ingelise vil inspirere og skubbe dig til at få et mere konkret forhold til livets tale – og specielt forbindelsen til de åndelige hjælpere, som er Forsynets ”arme”, der støtter vores personlige og fælles udvikling.

At opfatte guiderne fra den åndelige verden som den forlængede arm fra de højeste planer giver ro, inspiration og rigtig meget hjælp i hverdagen.

Om Ingelise Landsy: Kursusleder i Kosmisk Center (stiftet i 1976 af Ingelise og Steen Landsy) og med fra Nyt Aspekts begyndelse. Hun arbejder desuden som clairvoyant og psykisk kunstner. Mere information på hjemmesiden: www.kosmoscenter.dk

Pris: 70/110 kr. for medlemmer/gæster.

Betaling: Beløbet betales ved indgangen. Her gælder princippet først til mølle.

26. januar