GLÆDELIG TREDJE STRÅLE – Julekursus ved Kim Pedersen

29. december - 10:00 - 30. december - 16:00

Tirsdag den 29. december og onsdag den 30. december kl. 10.00 – 16.00

I den Teosofiske forståelse af julen og dens indre liv og virke på os, tænker vi nok først på barnet i krybben. Men hvilken stråle giver os krybben, kroppen, moderen der føder os, ja til og med vandet vi ligger i, inden vi kommer ud i den jordiske verden?

Det er den tredje stråle også kaldet Helligånden. Vi vil gå på jagt i vores Mælkevej, vi vil stoppe op på Plejaderne, og i dyrekredsen vil vi finde grundenergien til denne tredje stråle, og se hvordan den kommer ind i vores eget solsystem.

Vi vil prøve at kontakte Mesteren i Hierarkiet og se lidt på det arbejde, den tredje stråle gør i den forbindelse. Vi ser på Greven som civilisationens Herre og på Venetianeren, og vi vil se på deres arbejde med den syvende stråle, som er en af de fire understråler til den tredje stråle.

Vi kommer til at arbejde en del i Antahkaranaen med meditation, visualisering og healing som en del af kurset.

Pris: kr. 800/1.000 for medlemmer/gæster.

I denne pris indgår kaffe, the og et let traktement. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding: Sys Jørgensen, tilmelding@teosofiskforening.dk Det fulde beløb bedes indbetalt ved tilmelding af hensyn til kursets gennemførelse.

Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget

Indbetaling: reg. nr. 8401 kontonr. 000 1063 074. Husk reference KPJ + dit navn. Ved framelding tilbageholdes 100 kr til administration.

Start:
29. december - 10:00