ER MOBILER OG TRÅDLØST INTERNET SKADELIGT? – Foredrag og debat ved Charlotte Bech

11. februar - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 11. februar kl. 19.00 – 21.30

Et stigende antal danskere mærker de negative bivirkninger ved at blive bestrålet døgnet rundt fra trådløse netværk og mobiler, som søvnproblemer, sitren eller uro i kroppen, hovedpine, hjertebanken, koncentrationsbesvær eller energiforladthed. I Frankrig stiller man diagnosen ’elektromagnetisk intolerance’, men i Danmark er det endnu ikke en anerkendt diagnose.

Verdenssundhedsorganisationen WHO, Europarådet, Europaparlamentet og Det Europæiske Miljøagentur advarer om sundhedsrisici ved radiofrekvent stråling og melder ud om risiko for en række alvorlige sygdomme. Mange tusinde læger, professorer og andre fagfolk har skrevet under på appeller om at beskytte borgerne bedre mod elektromagnetisk stråling. Mere end 300 publicerede videnskabelige undersøgelser viser negative helbredsvirkninger af radiofrekvent stråling på dyr og mennesker.

I denne debat vil vi belyse følgende emner:

• Hvad er den nye diagnose: Elektromagnetisk intolerance?

• Hvordan stilles diagnosen?

• Hvad siger forskningen om de sundhedsskadelige virkninger af elektromagnetisk stråling?

• Hvorfor viser forskningen modstridende resultater?

• Hvad er forsigtighedsprincippet?

Du vil lære:

• De syv vigtigste råd til at beskytte sig selv imod elektromagnetisk stråling

Pris: kr. 60/100 for medlemmer/gæster

11. februar