ENOKS HEMMELIGHEDER – UNIVERSETS NØGLER – Studiekreds ved Kim Pedersen – ID: 210322BKPkfyTFK

22. marts - 10:15 - 16:45

Studiekreds ved Kim Pedersen.

Vi fortsætter med at lade os inspirere af Hurtaks bog om Enoks universelle nøgler og hemmeligheder. Vi vil reflektere over stjernebillederne, f.eks. Nordstjernen, Orion, Store Bjørn, Sirius, Plejaderne og de tolv tegn i dyrekredsen. Vi kommer også rundt om de mange hierarkier og deres ledere.
Enoks hemmeligheder kan tage os med på en tusindår lang rejse i den græske mytologi og den hebraiske Kabbalah. De kan fortælle os om visdommen bag Ærkeenglenes virke, om relationen til de mere moderne begreber som matematik og biokemi, og om intuitionshuse omgivet af floder fulde af levende ild. Vi vil i studiekredsen anvende en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, så har du lyst til at udfordre din bevidsthed med de hellige skrifters mere ukendte sider, er denne studiekreds måske noget for dig.

Næste dato: d.11. maj

Pris pr. gang: 350/400 kr. for medlemmer/gæster.
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

22. marts
Begivenhed Kategorier: