ENOKS HEMMELIGHEDER – UNIVERSETS NØGLER – Kursusrække ved Kim Pedersen

23. november - 10:45 - 16:45

Mandag den 23. november kl. 10.15 – 16.45

Vi fortsætter med at lade os inspirere af Hurtaks bog om Enoks universelle nøgler og hemmeligheder. Vi vil reflektere over stjernebillederne, f.eks. Nordstjernen, Orion, Store Bjørn, Sirius, Plejaderne og de tolv tegn i dyrekredsen. Vi kommer også rundt om de mange hierarkier og deres ledere. Enoks hemmeligheder kan tage os med på en tusindårs lang rejse i den græske mytologi og den hebraiske Kabbalah. De kan fortælle os om visdommen bag ærkeenglenes virke, om relationen til de mere moderne begreber som matematik og biokemi, og om intuitionshuse omgivet af floder fulde af levende ild. Vi vil i studiekredsen anvende en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, så har du lyst til at udfordre din bevidsthed med de hellige skrifters mere ukendte sider, er denne studiekreds måske noget for dig.

Pris: kr. 300/350 for medlemmer/gæster.

Begivenhed Kategorier:
,