DET NYE UNIVERS – Foredrag ved Marina Munk – AFLYST

13. marts - 19:00 - 21:30

Fredag den 13. marts kl. 19.00 – 21.30

Marina Munk vil opdatere os om de nye kollektive energier i universet. De energier der påvirker os lige nu. Det sker i et samarbejde med ærkeengle og opstegne mestre, som hjælper Jorden i denne tid. Marina Munk fortæller også om sin vej til dette åndelige arbejde, og der er tid til spørgsmål og svar. De kanaliserede visioner indeholder informationer om den nye tid på vejen til enhed og positive forandringer her på Jorden. Emnet uddybes på den efterfølgende endags-workshop lørdag 14. marts Marina Munk er en clairvoyant og internationalt kendt lysarbejder, som har til opgave at vække menneskers højere bevidsthedskanaler. Samtidig arbejder hun praktisk med udgangspunkt i hverdagslivets behov – herunder sit årelange engagement kaldet WRO (World Rainforest Organization) for Amazonas’ indianere. Marina Munk afholder desuden intergalaktiske møder og arrangerer rejser med åndeligt indhold.

Pris: kr. 100/140 for medlemmer/gæster.

13. marts