DEN VILDE SANG Oplevelsesforedrag – ved Elisabeth Dyrmose – AFLYST

24. marts - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 24. marts kl. 19.00 – 21.30

Der vil være en vekselvirkning med en smule tale om Elisabeths vej og en masse fælles aktivitet rundt om trommen, Vildkatten. Vildkatten har en diameter på 1m, og hun er beklædt med bisonskind og har krystaller hængende fra sin midte. Vildkatten har sin helt egen spirit, som støtter alle, der trommer på den. Vi vil opleve den glæde og frihed, der ligger i det sanglige udtryk, både når den er fastlagt i en melodi med ord eller helt fri. Elisabeth Dyrmose er lydhealer. Desuden er hun sanger, fløjte- og trommespiller på den vilde måde.Det betyder, at hun i det skabende øjeblik arbejder uden de traditionelle musikalske standarder. Hun er en fri spirit, der ikke tilhører nogen bestemt religiøs eller spirituel skole. Hun gør det, hun gør på sin helt egen måde.

Pris: kr. 60/100 for medlemmer/gæster

24. marts