De Tre Principper – et nyt psykologisk paradigme eller blot mere af det samme – Christian Olsen

12. marts - 19:00 - 21:30

Selvudviklingskurserne har længe stået i kø med tilbud om øget livskvalitet og mentalt velvære. Fælles for dem alle er, at der er indbygget aktiviteter, som skal føre deltagerne hen imod de ønskede tilstande af lykke, fred og harmoni.

Dermed overser alle, at lykke mm. ikke er noget, der kan opnås, men noget som er: Et udtryk for grundlæggende enhed.

De Tre Principper – Sind, Bevidsthed og Tanke – udspringer af enhed og danner fundamentet i menneskets psykologiske livsoplevelse. Det er den indsigt Sydney Banks fik i en guddommelig oplevelse tilbage i halvfjerdserne, og som nu er i gang med at sprede sig indenfor alle samfundets aspekter.

Det er baggrunden for aftenens foredrag.

Pris: kr. 60/80 for medlemmer/gæster

Om foredragsholderen: Christian Olsen siger: Jeg er fra 1942 og frem til 1988 var mit liv som liv er flest. Men så startede en turbulens som vendte det hele på hovedet og igangsatte en identitetskrise, som i 2014 begyndte at miste sin styrke. Måske lidt tidligere i 2011, hvor jeg fik en cancerdiagnose, som var ledsaget af en mystisk ro, en vished uden viden, en følelse af at situationen, uanset hvad, var som den skulle være.

Når jeg nævner 2014, så hænger det sammen med min introduktion til Sydney Banks, som pludselig skabte klarhed. Det var en ”hvorfor har jeg ikke set det før” over hans meget enkle tilgang livsoplevelsen, som gjorde, at jeg begyndte at forære mine kilometervis af selvhjælpsbøger væk, for at skabe plads til det, som jeg vidste jeg ville bruge resten af mine dage på: De Tre Principper og deres udbredelse..

12. marts