BIOFELTET VORES TRÅDLØSE ANATOMI, EN NY TIDS BIOLOGI – Foredrag ved Peter Lund Frandsen

22. september - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 22. september kl. 19.00 – 21.30

Biofeltet som kommunikator: Hvordan danner kroppens energier et stort “biofelt”? Hvordan er koblingen mellem de forskellige energilegemer, man taler om i den esoteriske filosofi (auraen) og moderne biofysik?

Skal aurabegrebet forstås filosofisk / metaforisk eller findes der en fysisk fortolkning i form af energifelter?

Hvor kommer bevidstheden ind? Er bevidsthed en energiform der bidrager til biofeltet?

Hvilken betydning har det for selvhelbredelse og spirituel kobling? Er biofeltet i virkeligheden mange felter? Med et bidrag fra hvert skalatrin i naturen?

Er det et elektromagnetisk felt? Er flere energiformer involverede? Skal kvantefysiske begreber inddrages for at forstå biofeltet? Kan biofeltteorien forklare, hvordan form dannes og vedligeholdes til trods for det konstante flow af materie gennem vores organisme?

Om Peter Lund Frandsen

Baggrund: 5 års lægevidenskab i Kbh, et års studium af fysik og filosofi i USA, gennem 30 år fulgt udviklingen indenfor energimedicin, komplementær behandler med speciale i bioholografiske metoder som nerverefleksologi og zoneterapi, international foredragsholder og underviser.

Medstifter og daglig leder af Touchpoint og Institut for Integreret Behandling i København.

Mere info på:

www.touchpoint.dk

www.ennytidsbiologi.dk

www.ifib.dk

www.nfib.dk

Pris: kr. 80/120 for medlemmer/gæster.