AT VÆRE CLAIRVOYANT ER HELT NORMALT

15. januar - 19:00 - 21:30

Mange tror, at det at være clairvoyant, er noget særligt, men i virkeligheden er det helt normalt. Vi kalder det bare at bruge vores intuition. Og det er jo ikke noget særligt. Det gør vi jo alle!

Når intuitionen ikke kun er noget, der dukker spontant op, men udvikler sig til at blive noget, man kan bruge, når der er behov, ja så bliver det til en clairvoyant evne. Mit foredrag handler om det at være clairvoyant og lidt om, hvordan man kan træne denne evne.

Jeg vil give eksempler på, hvordan jeg bruger min clairvoyante evne ikke mindst til clairvoyant rådgivning til børn og voksne, men også til bl.a. at tale med dyr, til udrensning af dårlige energier, hjælpe fortabte sjæle og meget mere.

Alle deltagerne får hver en lille personlig clairvoyance, der sikkert bringer smilet frem, og undervejs vil der være mulighed for at spørge mig om dit dyr, din bolig eller andet.

Foredraget udbydes til: kr. 60/80 medlem/gæst

Anny Petersen er Reikimester og clairvoyant rådgiver. At lære Reikihealing i slutningen af 1987 ændrede hendes liv. Healingen åbnede for hendes clairvoyante evn, og efter lidt øvelse begyndte hun bruge den terapeutisk. Først med at lave aura-tegninger, derefter ved at tale med dyr, rense for dårlige energier, hjælpe sjæle over og fjerne “spøgelser” og meget andet.

15. januar