AFLYST – ALT ER BEVIDSTHED – kursus ved Jivananda Ole Mandrup – ID:210116OMAkfyTFK

16. januar - 10:00 - 17. januar - 16:00

kr.1000 – kr.1200

Kursus ved Jivananda Ole Mandrup.

Ny dato: 6. og 7. november 2021.

Lørdag den 16. januar og søndag den 17. januar kl. 10.00 – 16.00.

Vores opfattelse af den individuelle og kollektive virkelighed, er et resultat af vores bevidsthed.

Vi spejler vores indre virkelighed ud i den ydre verden og det danner vores opfattelse af os selv, mennesker omkring os og den verden, der omgiver os. Jo dybere vores bevidsthed rækker, jo dybere rækker også vores verdensopfattelse.

Vi har overordnet to former for bevidsthed: Videns-bevidsthed og værens-bevidsthed.

Videns-bevidsthed erkendes gennem vores tankeverden og kan derefter handles ud.

Værens-bevidsthed erkendes gennem stilhed og realiseres automatisk.

På kurset arbejder vi med disse to former for bevidsthed. Vi dykker ned i det – for tankeverdenen – mærkværdige fænomen, at der eksisterer bevidsthed i stilhed. En tankefri bevidsthed.

Jivananda Ole Mandrup: Psykoterapeut, healer og meditationslærer. Leder Hridaya Center i Thy sammen med sin kone Pia Sofia Koren. www.hridaya.dk

Pris for hele kurset: 1.000/1.200 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og Betaling: Tilmeld dig og betal direkte – se Billetter nederst under begivenheden.

Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.

Start:
16. januar - 10:00
Slut:
17. januar - 16:00
Pris:
kr.1000 – kr.1200

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available